logo

Prislop - Transfagarasan

SF.FILOFTEEA - PARINTELE  ARSENIE  BOCA

              PE  TRANSFAGARASAN

  ,,Iubirea lui Dumnezeu fată de cel mai mare păcătos e mai mare decât iubirea celui mai mare  sfănt  fată  de Dumnezeu.’’

                                                                                                          Părintele Arsenie Boca. 

         PLECARE: 25.07.2018

       TRANSPORT CU AUTOCAR

          1 NOAPTE DE CAZARE

TARIF: 200LEI

     

Ziua 1 - Intalnire  cu  grupul  la ora  06.00  in spatele  Catedralei. Plecare  pe traseul: Ploiesti – Brasov – Sibiu – Hateg -  Prislop – Transfagarasan – Curtea de Arges – Pitesti  - Ploiesti.Mergem sa ne inchinam la ’’Mormantul Parintelui Arsenie Boca’’.  Cina si  cazare  la Hotel / Pensiune Hateg / zona.

 

Ziua 2  - Mic dejun.  Plecam spre ’’Transfagarasan”, unde vom admira  Cascada Balea, Lacul Balea, Lacul Vidraru,  Manastirea Curtea de Arges - pentru a ne inchina la moastele Sfintei Muc. Filofteea.

          Sfânta Filofteea este  considerată  ocrotitoarea  copiilor şi a tinerilor, şi în special a fetelor, pe care le ajută să se căsătoreasca şi să aiba o viata liniştită.

       În traditie, Sfânta Filofteia este o soră îndepartată a Sfântului Ilie. Astfel, ea mai este numită si "aducatoarea de ploi". Istoria consemnează mai multe procesiuni cu moaştele Sfintei pe timp de seceta, iar tradiţia spune ca prin mijlocirea ei in faţa lui Dumnezeu a plouat, iar roadele au fost bogate. Sărbătoarea Sf. Filofteia se ţine şi pentru a fi feriţi de diferite boli şi necazuri atât noi, cât şi animalele noastre.

                              

                                  

 

Agentia de turism

Gury Tour

Contact