logo

Salonic - Turism Religios

GRECIA

PLECARE : 06.12.2018

TARIF : 25 euro

ZIUA 1 -  Plecare  din  Ploiesti ora 16 ,00, pe traseul :Ploiesti – Bucuresti – Giurgiu – Ruse - Kulata – Promahonas – Salonic

 ZIUA 2 – Dimineata, ajungem in Salonic, al doilea oras  ca marime din Grecia, facem oprire la Biserica Sf.Dimitrie,  unde ne inchinam la capul  si racla cu moastele sfantului Dimitrie, la moastele Sf.Anisia si Sf.Eftimie. Tur oras Salonic.  Cascada Edessa -  cea mai mare si mai spectaculoasa cascada din balcani si din sud-estul Europei.

 

VERIA - Mânăstirea Panaghia Dovra- Închinare la moaștele Sfântului Luca al Crimeii.  

Catedrala Mitropolitană din Veria- închinare la moaștele Sfântului Antonie cel Nou din Veria. Cazare hotel Paralia Katerini / zona.

ZIUA 3 – Mic dejun. Excursie la muntele Olimp: Mănăstirea „Sfântul Efrem Sirul” se află în apropierea localităţii Kontariotissa, de la poalele muntelui Olimp - închinare la moaștele (mana) Sfântului Efrem Sirul și la o părticică din moaștele Sfintei Mucenițe Ecaterina. Un alt loc de închinare din mănăstire este paraclisul Sfintei Irina Hrisovalantou. Nu departe de aici se află şi Mănăstirea Sfântului Dionisie Olimpianul – unde ne inchinam la mana Sf.Dionisie. Vă invităm să pătrundeţi în lumea legendară a celor 12 zei ai Olimpului, printr-un popas la refugiul Stavros (910m), de  unde veţi putea admira fermecătoarea panoramă a regiunii Pieria, între Marea Egee şi poalele muntelui, apoi să coborâţi în oraşul Litochoro, pentru o plimbare plăcută pe străzile pitoreşti ale “oraşului de piatră”. Cazare hotel Paralia Katerini / zona.

ZIUA 4 – Mic dejun. Plecare catre Mănăstirea Sfânta Anastasia Vindecătoarea. În biserica mănăstirii se păstrează Capul Sfintei Anastasia cea Izbăvitoare de otrăvuri, trupul întreg al Sfântului Cuvios Teona, Lemn din Sfânta Cruce, un dar făcut mănăstirii de Sfânta Teofana, dar și alte sfinte odoare.

Suroti- Mănăstirea Sfântul Ioan Teologul – închinare la mormântul Sfântului Paisie Aghioritul și la moaștele Sfântului Arsenie Capadocianul.Plecare spre tara unde se ajunge seara tarziu.                

  TARIFUL INCLUDE:  2 nopti cazare la hotel cu mic dejun;

                                         Excursiile din program;

  TARIFUL NU INCLUDE:

              Transport cu autocar  clasificat 3* - 350 RON;   

                   Asigurare medicala; Altele care nu sunt la rubrica include.

        INFORMATII LA TEL:

Agentia de turism

Gury Tour

Contact