logo

Austria - Circuit Lacurile Alpine

BUDAPESTA - VIENA – SALZBURG - SALZKAMMERGUT- LACURILE ALPINE

          DATE DE PLECARE: 02.07.2018 ; 08.10.2018

                           TARIF 285 Euro

                                         DURATA : 6 ZILE/ 5 NOPTI

TRANSPORT : AUTOCAR

CAZARE :        HOTEL / PENSIUNE 3*

MASA :            MIC DEJUN

ZIUA 1. PLOIESTI – NADLAC– BUDAPESTA

Plecare din Ploiesti din spatele Catedralei ora 05,00 pe ruta Ploiesti – Bucuresti – Sibiu – Deva – Arad – Budapesta. Sosire in Budapesta. Tur panoramic by night cu autocarul. Optional – Croaziera pe Dunare cu cina inclusa ( 27 €), sau seara folclorica cu cina traditionala ungureasca in Crama Borkatakomba ( 30 €).

Cazare Budapesta Hotel 3*.

ZIUA 2. BUDAPESTA – VIENA – SALZBURG

Mic dejun. Plecare spre Viena: Tur panoramic cu autocarul al Ringului Vienez: Opera, Muzeul de Arta, Muzeul de Istorie Naturala, Parlamentul, Primaria, Universitatea si pietonal: Catedrala Sf.Stefan, Palatul Hofburg (exterior), Piata Maria Tereza, Kartnerstrasse si Mariahilferstrasse, doua dintre cele mai importante strazi comerciale. Timp liber 2 ore dupa care ne indreptam catre Salzburg.

 Cazare Salzburg / zona Hotel 3*.

 

 

 

ZIUA 3. SALZBURG – SALZKAMMERGUT – ST.WOLFGANG

Mic dejun. Excursie in SALZBURG unde se viziteaza pietonal: Getreidegasse, Casa natala a lui Mozart, Domul, Biserica St.Petru, Biserica Franciscana, Gradinile Mirabell. Continuam excursia spre lacurile alpine cu oprire pe malul lacului

 “ Wolfgangsee”. Cazare in St.Wolfgang Hotel 3*/ Pensiune.

ZIUA 4. ST.WOLFGANG

Mic dejun. Program turistic in St.WOLFGANG unde se poate vizita Biserica Parohiala datand din sec.al 15 lea si celebrul Hotel “ La Calul Balan” unde Ralph Benatzki a compus opereta cu acelasi nume. Timp liber sau optional plimbare cu vaporul in jurul lacului Wolfgangsee sau plimbare cu trenuletul pana la 1780 m deasupra nivelului marii unde veti avea o magnifica panorama a Alpilor.

Cazare in St.Wolfgang Hotel 3*/ Pensiune.

ZIUA 5. ST.WOLFGANG – MELK – MOSONMAGYAROVAR/ GYOR

Mic dejun. Pentru a ramane in acelasi peisaj mirific al Austriei, ne vom continua drumul de intoarcere evitand pe cat posibil autostrada pentru a ne bucura cat mai mult de locurile in care traiesc austriecii. Pe traseu oprire la MELK pentru vizitarea manastirii benedictine, una dintre cele mai faimoase locuri istorice ale crestinismului monahic european. Cazare Mosonmagyarovar/ Gyor.

ZIUA 6. MOSONMAGYAROVAR – PLOIESTI

Mic dejun. Plecare spre casa, unde se ajunge  in cursul serii in functie de trafic si vama.

TARIFUL INCLUDE :

* Transport autocar 3* ,

* 5 nopti cazare ,

* Mic dejun ,

* Ghid insotitor

TARIFUL NU INCLUDE :

Asigurare medicala ,

bilete intrare la obiective ,

ghizi locali ( 10 euro ) ,

            INFORMATII LA TEL. :

Agentia de turism

Gury Tour

Contact