logo

DESPRE NOI

Omul mereu este in cautarea paradisului pe pamant, unde ar putea gasi armonia sufletului.

Colectivul Agenției de Turism GURY TOUR,  va fi bucuros sa va vina in ajutor in alegerea acestui paradis.

Noi lucram cu afectiune pentru orice solicitare a clientilor nostri!

Cu o deosebita consideratiune si mereu deschisi spre colaborare, echipa GURY TOUR.

 

Sloganul Agentiei noastre este  „Unii sunt nascuti sa invete, si invata toata viata, stiind ca inca nu stiu nimic. Altii sunt facuti sa conduca, altii sa munceasca, sa-si castige painea cu sudoarea fruntii. Unora le place tihna, comfortul caminului, racoarea unei incaperi in toiul verii, iar altii prefera sa calatoreasca, fiindca simt ca doar calatoria este rostul lor. Va asteptam cu noi,deoacere echipa Gury Touri sunt cei care va ofera tot ceea ce dumneavoastra doriti atunci cand calatoriti:  SIGURANTA, COMFORT, CALITATE! ’’

DESPRE NOI

GURY TOUR este agentie de turism touroperatoare, care incearca sa dezvolte o serie de programe pentru toate varstele si mai ales, pentru toate posibilitatiile. 

Dupa o munca sustinuta, caracterizata de profesionalism si responsabilitate, cu implicarea unui colectiv dedicat si prietenos, suntem pe piata turismului din Romania din anul 2010, dar avem totusi un istoric bine cladit pe piata transportului intern si international de persoane, din anul 2000.
Incercam ca prin calitatea personalului si a serviciilor sa castigam increderea si fidelitatea turistilor nostri, cum, de fapt am si demonstrat-o pentru cei care ne-au cunoscut. Unul dintre secretele tarifelor,  pe care vi-le oferim este ca va vom duce la destinatia dorita cu propria noastra flota de autocare. Acest lucru inseamna ca nu mai avem nevoie de firme intermediare de transport si, de aceea, ne bazam pe sloganul reprezentativ pentru Agentia de turism Gury Tour,  si nu in ultimul rand,  pe TARIFE SCAZUTE.

 

Agentia de turism

Gury Tour

Contact